j0m klik2

Thursday, 31 March 2011

- ketenangan -

as salam~~
ak harap....semua sihat2 le... ari ni...balek umah...mencari ketenangan kejap...sebel0m next week yg mengilakan.....xde pe nk story sgt.....cuma...aku nk cakap...aku rindu someone yg selalu tak menganggap aku ada....dia dgn dunia je......kayh~~ ngeh2....
as salam~~ nite all~~~ mimpi manis kayh :"> 

Wednesday, 30 March 2011

- haha~~ bl0g aku dah up skit dahhh -

firstly.....assalamulaikum~~~ 
harharhar....setelah aku beng0ng seharian nie.....smpai pening kpala.....then....nak ke malam tu...aku dgr berita gembira lak...ngeh2.....tp....pening still tak ilang lagi...cis......0bat xdak....xpalah....

erm....aku nk ckap ape eh.....jap nk pikir jappp.........

setelah 3minit...baru aku ingat.....ngeh2.....tadi.........makhluk kesayangan aku....ajar aku menghias2kan bl0g....kan tgh jelita dah skit kan.......yg p0st2 aku yg lalu tu...xpayah la ampa semua nk kritik eh..aku tau la bur0k...cis....ok....setelah berhempas pulas nak edit....dgn tenet yang "laju" gile....akhirnya.....yg ni gak dpt wat...ajar skit2...kira...aku dah tau la skit.......thanks t0 - cikda -  hahaha....

kerana cikda....adikyah bangga.....b0 ah....malah promote mu eh....t0k pasa2 peym0s.beci aku...hahahha~~

nite all.....kakak misai nk tid0....

aku akhiri dgn pantun..
- berlari2 ditengah malam-
-saya nak ucap slamat malam - 
hahaahha...as salam~~~~~



Tuesday, 29 March 2011

- dugaan -

assalamualaikum pengikut2 ku...ngeh2...
huk2....erm....ari nie....xde pe aku nk cakap.....
just rasa dalam dilema yang teramat sangat2.....
pilihan bebelah bagi.....perlukan sok0ngan yg mane yg terbaik...
doakan keputusan ku adalah keputusan yang betol...
aku nk wat yg terbaik...dan mampu buktikan aku b0leh..
p/s:thanks t0 my mum n  icekim0 merah :) anda berdua lah yg
bagi sok0ngan pada saya sebentar tadi. thanks... 

- ehem...ehem... -

assalamualaikumm~~~
ngeh2.....horey~~ i update ye bl0g i utk hari nie~~ ssmalam kan...lepas aku  buat bl0g...mcm org gila je aku....skit2 gelak....skit2 gelak....yela...masih lagi tidak pecaya yang aku ada bl0g.hahaha....riuh 1 umah...bkn nk kata aku kekamp0ngan...entah...sukar aku nk tafsir kenapa aku jadi mcm tu smlm....beng0ng agak nye...

pertama kali nya....aku nk kasi amaran.....aku ckp kasar skit k0t~~~ sori tu say la eyh....baca je la eh...
tapi kan...tapi kan....xtau la.....hendak dihati...rasa nk tulis byk je apa yg ada dalam kepala otak aku ni...kang org yg baca jadi muak plak..rasa segan nk cite semua p0n ada gak....tapi......

mula2...mesti byk kekurangan nya bila baru wat bl0g nie...idea xde lagi..merapu je la keje aku kan....dah...nak edit2 aku xpndai lagi....nk tekan nk follow org p0n...aku salah wat....smpai aku tekan2...dia mintak n0 hp aku lak nk follow kawan aku nie....jadi..aku.... (-_-")......."biarlah....cancel utk follow....."

aari nie kan....bley ar aku nk kira tahap nk blagak....sbb ada org tnya aku...
''eh2....yah...bila nak update bl0g?'' muahahahaha~~~~ kiranya...aku dah ade pembaca tetap bl0gger...muahaha...hahaha....org tu mesti tesengeh2 bila aku story hal dia kat sini....

ari nie....aku gi kelas....entah2 ape2 aku wat...dah..bukan salah aku..gi kelas...lecture aku pasang movie dlm kelas....gi kelas lain...aku  makan laksam  dalam dewan betingkat2....kat belakang...oii....jgn pikir aku ni liar eh....xde la...time tua ada prizentation....aku bosan2....plus lapar....mkn laksam....kat tingkat atas sekali tu...ngeh2.......pergh...sedap......dah2...aku malas ckp dah...bye.


p/s : erm...mcm nie ke org tulis dlm bl0g? aku p0n  xtau...ala...nk hebat2...tunggu2 la duluuu!!!smbil2 tulis bl0g..aku makan vira yg dah masuk angin (lemau)....hampeh...tp aku mkn jgk....

Monday, 28 March 2011

- aku budak baru -

assalamualaikum~~~
buat ahli2 baru..ahli2 setgh baru...dan ahli2 tua bl0g....m0ga bahagia la kamu yer...
ape p0n...aku ni...baru wat bl0g...bukan bemakna aku baru wat nie...aku baru tau kewujudan bl0g....bab2 bl0g nie..aku dah tau lama dah..berta0n kurun lamanya...tapi....pemikiran aku tehadap bl0g nie...ibarat...DIARI ONLINE...yela...skit2....cite kat bl0g...gad0 p0n cite kat bl0g..bahagia p0n cite kat bl0g...kira2nya..tu yang aku jadi malas wat tu~~

s0....aku malas nk merapu panjang..aku harap....dgn bl0g ni..kal0 ade inf02 yang menarik..aku akan cuba k0ngsi dgn ampa semua na~~~~

byk gi aku tak tau hal bl0g nie..nnt aku akan berguru dgn housemate aku...ahahahahha~~