j0m klik2

Wednesday, 13 April 2011

- tengk0rak c0mel -

kadang2 kan...tensi0n plak aku tgk tengk0rak ni duk menyemak kat sini....hahahaha....aku ingt...bila tukar..jadi la besau...dan2..kecik besar mcm taik id0ng...cit.....xpe ah...nnt aku tukar yang len plak....ampa semua jgn la sakit ati dgn aku..sbb wat mata ampa semua pening2 skit...ngeh2......

pastu kan...erm....aku ni...kdg2...xtau nk tulis apa kat sini...sbb aku mmg la dilahirkan utk cakap byk....tp cakap byk di mulut..bukan di bl0g....trasa nk k0ngsi info2 dgn ampa semua...tp bukan sekrang lagi k0t...tunggu la na....aku yakin..bl0g aku...akan menjadi pilihan org ramai...hahahahahhahaa


cube tgk kat0n ni bet0l....ak xphm lagi sebenarnya...apa maksud dia....dan2 dia bye2...dan2 love tu kuar....pastu..jatuh..pastu pecah...pastu ilang...dia nangeh......dia murung.....tiba2...ada love dlm hati dia plak....pastu...apa makna dia? ada sapa2 leyh terang kat aku x?

sapa dpt kasi penerangan yang bag0s..aku kasi adiah berupa baucar......

Tuesday, 12 April 2011

Tuesday, 5 April 2011

- agakla -

as salam~~
ari ni...aku rasa macam nak membebel byk jer...
tapi tiba2.....
aku rasa entah la...sedih ke...ape ke...entah la...
aku p0n xpaham......bukan sbb test tadi...yg test tu lain crita nie...
huhuhu...ni kaitan dgn someone......
perlu ke dia wat mcm tu???

- moga kamu sentiasa senyum - 

Friday, 1 April 2011

- kenyang -

as salam~~

erk....blurppp~~
tu je aku cakap...hahahahahaha~

kenyang l0rh~~~ sebab apa....

mak aku buat daging black paper yg cukup sedap~~

aku teruja~~~


paastu.......2pinggan jawapan dia~~~
pastu~~ mula lah aku salahkan mak aku...sbb dia masak sedap sgt.


dah...sekian.







- progrem jumaat part2 -

as salam~~~
ngeh2...
samb0ng lik history aku pada ari jumaat nie.....petang tadi...balek kamp0ng...jumpa si comel nenda aku~~~ bmain2 dgn nenda aku....mcm2 la..aku suka dgr cita zaman anak dara nenek aku~~~ hahahaha....son0k~~

dah...aku bukan nk membebel hal nenek aku. ape aku nak share dgn ampa semua ialah...menan nie...mesti penah beli kan zaman dulu2 kan...zaman k0 blaja a b c cakod0k basi tu....blagak la kalau sapa xpnh beli...xp0n.....mane layan menan mcm nie....kol0t~~

uh...peduli apa aku....ngeh2....menan ni la aku maksud kan~~~

 lalalalala....benda ni la aku maksud kan....bod0h nya nama...happy baba....ahahaha....tadi mak ak beli topap....aku tenampak benda ni..dan2 aku menjerit " mammyyyy!!!! kite nak benda tuuu!!! nak jugakkkk!!!!" mak aku p0n.....(-_-")...terpaksa la dia beli..mula2 aku suh ambik satu je..tp rasa xsy0k la..1 je??? 2 lahhhhh!! lalalalala~~ ala...mak aku yg bayar...bukan aku...hahahahaa~~~


s0...1st aku bukak....cis...benda ni dia kasi kat aku..... =_="

bongek...benda nie....rantai..kal0 panjang xpe la...ley aku sangk0t kad matrik aku...ni...aku nak pakai kat kepala p0n...xlulus.....cis.....tp xpe...aku maafkan..sbb dia jual benda ni utk budak2...budak2 kepala kecik...(alasan yg logik)


then....aku bukak lagi satu lagi....aku dpt benda ni plak..... *_*



 uwa....aku dapat jajan camp0r2....dgn pembaris zirapah.....warna pink lak tu...uwa.....uwa.........xpelah.....mana tau...kot2 pembaris aku ilang...paling kurang aku ada pembaris zirapah....hahahahahahahah~~~~

pe p0n...aku s0n0k dgn menan nie...rasa mcm main letori plak....dulu....aku dpt cincin pokem0n...bangga ar....gi skolah pakai....pastu pi tunjuk kat kawan2.....hahaha....ramai yg jeles....dan2...balik sk0lah...teruih kawan2 aku serang kedai makcik tu...nk beli jgk....haha...tgk....aku dah membantu makcik tu melakukan perniagaan dia...baik kan aku????

dah....abis...ngeh2........aku nk main lukis2 dgn pembaris zirapah aku~~~ u all xde~~~ werkkk!!
tata.....as salammm~~~~

pantun...
pak halim jual beca...
selamat membacaaa~~~~

- progrem jumaat part1 -

as salammm
ap0 kab0 semua? demam?? kal0 d0mam...poei la sndiri ekau kat klinik....bagitau kat den..bukan den leh wat ap0 p0n....... ngeh2...

then bahagi0 aih ras0....den kat umah nie.....koj0 den...bil0 aj0 kat umah....on9 ja....kat0 nak tido awal...tak jadi jgk ny0 aih......paling kurang lim0 lobih........

bil0 kat umah....tras0 bahagi0 j0 then leh masak.....macam2 den masak tadi.....son0k....tapi...den tak makan p0n.....hahahahahhahaa......s0bab..omak ad0 b0li ayam g0lek....yg tu aj0 den nampak......uih.....

ap0 lagi nak cakap......nanti la...den samb0ng malam nie kay....den sayang ampa semua.....hahahaha