j0m klik2

Wednesday, 4 January 2012

- kenapa -

kali ni aku akan cakap ttg kenapa...ayat kenapa dan perasan tak korang akan ckp knp bila korang rasa down...watever la..kene tinggal ke ape...mngkin apa yg aku ckp ni..semua org pernah rasa....

kenapa sampai mcm ni rasa sakit yg perlu akan rasa..knp terlalu lama aku perlu lalui semua nie...smpai skg aku masih mempertahankan kasih dan syg aku.......kat dia..smapai skg aku jgk masih menjaga perasaan dia...even aku tau aku akan terus disakiti...aku lgsh tak leh lupakan dia..dan lepaskan perasaan syg dan semua janji aku kat dia..tp ape sebenarnya aku dpt..aku masih tunggu dia..aku masih dgn harpaan...yg aku sendiri tau harapan itu palsu..knp aku masih tunggu text or msg.or call dr dia...sdgkan aku tau aku cxkan dpt apa yg aku harapankan..aku xkan dpt apa yg aku tunggu...
dan bila dia text aku..aku hairan..knp dia layan aku mcm tu....knp dia buat aku rasa mcm hinanya aku..btapa tak penting nya aku...aku nk dia layan aku mcm dulu....dan mcm ne akan layan dia dlu:)

tp aku tak mampu....aku tak boleh sbb dia tak susahkan aku..cuma dia tak sedar...dia dah byk sakitkan aku...knp aku xsakitkan dia mcm na dia sakitkan aku..knp aku tak lepaskan dia dan lupakan dia...aku sndiri tau..xde guna aku tunggu dia....tnggu akan harapan palsu..

aku tak sanggup..aku tak mampu....lupakan dia..dia terlalu penting utk aku...walaupun setiap malam aku sentiasa menangis..bila terkenangkan yg aku mengharapakn sesuatu yg tak pernah akan berlaku..

huhuhu.,...agak2 korang pernah rasa tak apa yg aku rasakan nie :)


aku kopi jer ayat nie...dr vlogging...keh2..

tapi aku leh rasa apa yg dia rasa...sbb aku juga pernah mengalami perasaan yg sama :)


No comments: